La història de Capsana

Els orígens de Capsana es remunten al 1961 quan Antoni Capdevila Sanahuja, el seu fundador, inicia la seva trajectòria emprenedora i professional amb la creació de Construccions Capdevila, una empresa familiar dedicada a la construcció d’obra nova, reformes i rehabilitacions a Tarragona.

L'evolució de Capsana

12 anys més tard, el 1973, l’equip liderat per Antoni Capdevila Sanahuja decideix engegar un nou camí en l’especialització de construccions hospitalàries; una aposta diferencial, carregada d’il·lusió i motivació, però sobretot, de grans dosis d’humanitat. Amb aquest esperit dinàmic i proactiu, el 1977 fan realitat la primera UCI de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, un fet que marca un abans i un després per a l’hospital i suposa un avenç per a la població en termes de salut.

Recurso artístico de puntos azules
Recurso artístico de puntos azules

Un gir cap a l'especialització

Amb el pas dels anys, l’empresa va madurant i sumant encàrrecs de grans obres i petits projectes, els quals nodreixen d’experiència i know-how l’organització. El 1992, la companyia viu un procés de reformulació; es transforma i es constitueix com una Societat Limitada, sota el nom de Capsana i la gerència de Joan Capdevila Palau.

Des d’aleshores, l‘empresa registra una activitat constant, experimentant una fase inicial els primers anys de consolidació i creixement molt important arreu de Catalunya i, a partir del 2015, també s’inicia una nova etapa d’expansió de l’activitat, principalment al País Valencià i a les Illes Balears. Actualment, esdevé una empresa sòlida referent en la construcció hospitalària al territori.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Sol·licita informació sense compromís