+
0
Anys de recorregut
+
0
Treballadors
+
0
Obres executades
Entrada nave Capsana
Puntos azules, recurso artístico

L’empresa

Capsana porta més de 50 anys liderant projectes de construcció per a l’àmbit sanitari. La trajectòria de la companyia està avalada per més de 1.000 obres executades tant per al sector públic com privat; una especialització i un saber fer que ha posicionat Capsana com a empresa referent arreu de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears.

Puntos azules, recurso artístico

Filosofia

Tots els projectes amb el segell Capsana es caracteritzen per un alt grau d’implicació i responsabilitat, un esperit que s’ha anat heretant pels membres de l’equip any rere any. L’orientació al client és el pilar sobre el qual flueixen tots i cadascun dels treballs. La qualitat dels resultats, la professionalitat dels equips de treball, així com el compromís amb les persones, la salut i la innovació són les principals fonts d’èxit de l’empresa.
Manos trabajando encima de un plano de obra
Trabajadores Capsana en el almacén
Puntos azules, recurso artístico

Equip

El valor de Capsana rau en el nivell d’entrega del seu equip. La companyia disposa d’una estructura organitzativa flexible d’uns 70 professionals especialitzats en la construcció dins l’àmbit sanitari; un ecosistema que garanteix el nivell tècnic i la qualitat humana dels seus membres. La millor mostra de reconeixement del talent de Capsana és l’alt grau de satisfacció dels clients.

Obres Destacades

Execució de projectes de construcció a gran, mitjana i petita escala per a l'àmbit sanitari a tot Catalunya, la Comunitat Valenciana i les Illes Balears.

Partners

Capsana és partner certificat en obra civil i instal·lacions de les principals empreses fabricants de tecnologia mèdica i hospitalària:

Clients

La satisfacció i fidelització dels clients són l’eix vertebrador de Capsana. En aquest sentit, la companyia treballa per construir relacions transparents, properes i de confiança. Capsana executa projectes per al sector públic i privat de l’àmbit sanitari amb un tracte 100% orientat al client. Algunes de les referències amb les quals treballa són:

Últimes notícies

Certificacions

Capsana disposa del Registre d’Empreses Licitadores (RELI), gestionat per la Secretaria Tècnica de la Junta Consultiva de Contractació Pública de Catalunya, a través del qual els òrgans de contractació poden consultar les dades i documents de l’empresa de forma àgil.