L'empresa

Capsana, com a empresa sòlida especialitzada en projectes de construcció hospitalària i centres de salut, disposa d’una estructura organitzativa multidisciplinar flexible d’uns 70 professionals que actuen de forma coordinada i compromesa. Amb l’objectiu de proporcionar solucions avançades i eficients, el nivell d’implicació, exigència i responsabilitat és màxim en cadascuna de les comeses. Cada treball es desenvolupa amb una fórmula orientada al client -customer centricity-, ja sigui públic o privat, a través de la qual se’l fa partícip de tot el procés.

Organigrama Capsana

Organigrama de capsana en Català

Així, amb l’objectiu de donar solucions que responguin a les necessitats reals i vetllar per l’execució dels projectes, responent sempre als màxims estàndards de qualitat, l’empresa s’organitza sota la Direcció General, la Direcció Tècnica, la Direcció d’Obra i la Direcció Administrativa i Financera que s’encarreguen d’assegurar el compliment de cada punt acordat al projecte.

Per cada encàrrec, l’organització adjudica un cap d’obra, responsable de tot el projecte, i un capatàs que és el responsable operatiu. Mitjançant el seu seguiment tècnic, l’empresa es troba absolutament a sobre de cada pas que es dóna en el transcurs dels treballs, anticipant-se a les possibles incidències que puguin sorgir durant el desenvolupament de l’obra per tal de poder reaccionar de manera automàtica i assegurar la qualitat de tota l’execució.

Aquest saber fer i l’experimentada trajectòria de més de 50 anys situa a Capsana en una reconeguda posició, guanyant-se la confiança de l’administració pública i també de promotors privats del sector de la salut en treballs d’obra nova, rehabilitació o reforma seguint dos mètodes de treball:

Miembros oficina de Capsana

1. Definició del projecte tècnic i execució d’obra integral

Des de l’anàlisi, la definició i la gestió de tràmits de tot el conjunt del projecte amb arquitectes i enginyers tècnics fins a la realització i certificació de l’obra amb els equips propis. Capsana treballa aquest mètode sota el concepte claus en mà.

2. Execució d’obra

El projecte ja ve definit i Capsana s’encarrega d’executar exclusivament l’obra amb l’equip professional d’una manera eficient, atenent les directrius i necessitats acordades prèviament amb el client per tal de garantir la seva total satisfacció.

Work flow

La intervenció de Capsana en totes les feines que duu a terme, implica unes labors específiques que són comunes en els dos mètodes de treball. Aquestes formen part d’un mateix work flow que s’acaba de desenvolupar tenint en compte la magnitud del projecte:

1

Analitzar i definir el projecte a realitzar de manera exhaustiva

2

Elaborar una proposta detallada en base a les necessitats reals

3

Definir i conceptualitzar definitivament el projecte final amb el client

4

Preparar tota la documentació tècnica necessària per la posada en marxa de l'obra

5

Executar l'obra segons les directrius del projecte

6

Certificar el final d'obra, un cop aquesta ha estat acabada i compta amb el visitplau del client

7

Acompanyar el certificat d'obra amb totes les legalitzacions tècniques corresponents

Instal·lacions

Per tal d’absorbir els diferents encàrrecs amb àmplies garanties, Capsana disposa d’una potent infraestructura de 1.000 m2. Concretament, compta amb una flota de 12 vehicles industrials propis, dues naus, un magatzem regulador i de gestió de materials i una oficina, ubicats al Polígon Riuclar de Tarragona.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Sol·licita informació sense compromís